100 spôsobov ako ušetriť


Ako ušetriť a vyhnúť sa problémom pri rekonštrukcii bytu

16.04.2012 00:15

Rekonštrukcie bytov sú dnes veľmi populárnym spôsobom, ako si zlepšiť bývanie. Mnohí ľudia o rekonštrukcii uvažujú, no často ich odrádza finančná náročnosť. Navyše, nájsť dnes šikovného majstra-remeselníka je náročné. Situácia sa ale postupne mení a ak hľadáte dobrých remeselníkov, pomôžu vám nové šikovné riešenia.

 

O bývaní a stavebníctve sa dnes hovorí vo viacerých diskusných fórach. Nájdete v nich ľudí riešiacich podobný problém, no nájsť dobré odporučenie v dlhých stĺpcoch textu a spleti často protichodných názorov je unavujúce.

 

S veľmi zaujímavým a sviežim konceptom prichádza portál www.zlateruky.sk. Jeho tvorcovia vsadili na to, že najpodstatnejším parametrom pri výbere remeselníka sú skúsenosti jeho predošlých zákazníkov. Na základe overených referencií remeselníkov, ktoré môže napísať každý s konkrétnou skúsenosťou, sú firmy zoradené aj vo výsledkoch vyhľadávania. Ako prvé sa teda zobrazia zákazníkmi „ohviezdičkované“ firmy, pričom si vždy môžete pozrieť konkrétnu zákazku s popisom a fotkami prác, za ktoré firma dostala hodnotenie. Firmy tak pri spolupráci od začiatku vedia, že na konci dostanú hodnotenie a možno aj preto sa viac snažia.

 

Zadarmo e-book Ako predávať

Naučte sa predávať a dosiahnite nadštandardný príjem.

 

Vyhľadávanie dobrých remeselníkov je však ako nápad dotiahnuté ešte ďalej. Ak Vás nebaví telefonovať firmám, znovu vysvetľovať čo potrebujete a žiadať cenové ponuky, Zlaté ruky to za vás urobia radi a zadarmo. Stačí si zadať dopyt. Ich pracovníci potom oslovia firmy vo vašom okolí a vy si budete môcť vybrať z konkrétnych ponúk aj s cenou, takže určite ušetríte. Rozdiely v ponukách vraj bývajú pomerne veľké.

 

Pri ponukách môžete porovnať aj referencie a vybrať si tak niekoho spoľahlivého. Remeselník, ktorý zákazku získa, zaplatí portálu drobnú províziu, z ktorej je financovaný jeho chod.

 

Celkovo nás tento nápad zaujal. Pomáha ľuďom na oboch stranách barikády. Zákazník už vie, ako nájsť dobrého remeselníka a dobrý remeselník má väčšiu šancu, že získa nové zákazky vďaka svojej kvalitnej práci a spoľahlivosti. 

Ak už máte skúsenosti s remeselníkmi, určite stránku navštívte a napíšte referenciu. Pomôžete tak mnohým ľuďom. 

 

Ďalšie články 

Súťaž o knihu Mysli a zbohatni - Napoleon Hill

Ako ušetriť na životnom poistení

Je Funfón len novinárska kačica alebo naozaj môžme telefonovať za 0,06 eura za minútu

Ako ušetriť a vyhnúť sa problémom pri rekonštrukcii bytu

—————

Späť


Diskusná téma: Ako ušetriť a vyhnúť sa problémom pri rekonštrukcii bytu

Dátum: 11.01.2013

Vložil: Recenzie stavbarov

Titulok: Recenzie stavbarov

https://www.stavrek.sk to je stranka na recenzovanie stavbarov?

—————

Dátum: 10.01.2013

Vložil: oondrejj

Titulok: Šetrenie

zaručeným spôsobom ako ušetriť je vybrať si kvalitnú firmu na realizáciu daného projektu. Predsa len zlý pracovníci nakoniec prinesú viac nedostatkov, ktoré bude nutné neskôr odstraňovať. Preto si človek musí dať záležať pri výbere tej správnej spoločnosti respektíve partie živnostníkov. Ja odporúčam stránku www.stavrek.sk, kde človek nájde recenzie od ľudí, ktorý mali s nejakými firmami skúsenosti.

—————